Bankszámlaszámunk: 10918001-00000068-64440037     IBAN: HU05 1091 8001 0000 0068 6444 0037     SWIFT: BACXHUHB

Vagyonbiztosítások

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Biztosítónk az Önök igényeit szem előtt tartva tovább szélesítette termékpalettáját, és bevezetésre került a vállalkozások számára kialakított vagyon- és felelősségbiztosítási, illetőleg a Nemzeti Dohányboltok biztosítására specializálódott Trafik-biztosítási terméke.

Vonatkozó jogszabályok

  • 2014. évi LXXXVIII. törvény a biztosítási tevékenységről
  • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről
  • Általános Adatvédelmi Rendelet
  • Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A biztosítási módozathoz tartozó számlaszám

10918001-00000068-64440075 IBAN: HU46 1091 8001 0000 0068 6444 0075

 

Vállalkozások vagyon- és felelősségbiztosítása

 

Álmainak megvalósításával létrehozott, felépített vállalata kellő biztonságban van? Minden váratlan eseményre biztosítva van a vállalkozás ingatlana és ingóságai?

Kössön Társaságunknál a Vállalkozások részére kialakított Vagyon- és Felelősségbiztosítást!

Az általunk ajánlott biztosítás széleskörű fedezetet nyújt tűz, vihar, árvíz, jégverés, villám, felhőszakadás, csőtörés, üvegtörés és betöréses lopás károkra és még további 25 káreseményre.

Kiegészítő biztosításokat kínálunk munkahelyi baleset és irodai elektronikus berendezésekben felmerült károkra.

A WÁBERER márkanév garantálja a megbízható minőséget az Ön számára! Ránk biztosan számíthat!

Letölthető dokumentumok

Archívum


 

Trafik-biztosítás

 

Sikeresen pályázott a nyilvánosan kiírt koncessziós pályázaton?
Friss trafiktulajdonosnak mondhatja magát?
Fontosnak tartja, hogy új vállalkozása biztonságban legyen?

Akkor kössön Wáberer Trafik-biztosítást!

Az új igényekre reagálva Biztosítónk személyre szabott vagyon- és felelősségbiztosítási biztosítást kínál a leendő Nemzeti Dohánybolt üzemeltetők részére. A Trafik-biztosítás néven futó új termék fedezi a vállalkozás működése során esetlegesen felmerülő kockázatokból eredő személyi és nem személyi jellegű károkat, emellett teljes körű védelmet nyújt tűz- és elemi károk, üvegtörés, illetve betöréses lopás és rablás elszenvedése esetén. Az alapbiztosítás nem csak épületre, de a készletekre és a berendezésekre is fedezetet nyújt. Emellett egy mindenre kiterjedő felelősségbiztosítás választható a fedezetek közé.

Az Ön igényeihez igazodik, hiszen Ön választhatja meg, hogy milyen kockázatokra kívánja a biztosítást megkötni!

Emellett társaságunk jelentős kedvezményeket kínál majd az új szerződőknek; a több koncessziós jogot elnyerők például extra engedményre jogosultak.

A WÁBERER márkanév garantálja a megbízható minőséget az Ön számára! Ránk biztosan számíthat!

Letölthető dokumentumok

A társaság célja, hogy felelős és átlátható működésű biztosítóként, a kor információ-technológiai eszközeinek maximális kihasználásával, kedvező árszínvonalú és az ügyféligényeken alapuló termékeket és szolgáltatásokat kínáljon. Szem előtt tartva az Ön kényelmét folyamatban van ezen termékek online kötési lehetőségének kialakítása is.

Amennyiben szeretne árajánlatot kérni vállalkozására vagy trafikjára, töltse le a megfelelő adatközlőnket és kitöltve küldje el azt az e-mail e-mail címünkre. A levél tárgya legyen „Vállalkozói vagyonbiztosítás” vagy „Trafik-biztosítás”, attól függően mire kér ajánlatot.

Letölthető dokumentumok

Kárbejelentési dokumentumok

Archívum

 


 

PetRisk Kisállat Biztosítás

 

6 hónapnál idősebb és 6 évnél fiatalabb kedvencére kutyájára és macskájára köthető kisállat biztosítás. A biztosítás legváratlanabb pillanatokban bekövetkező baleseti- és/vagy betegség esetére nyújt szolgáltatást a választott biztosítási csomagoknak megfelelően. Az állatok azonosításhoz szükséges microchip beültetése.

Melyek a legfontosabb szolgáltatási csomagjaink és a térítési összeghatárok?

  • 1. csomag: Baleset esetén műtéti költségek térítése
  • 2. csomag: Baleset esetén orvosi ellátási költségek (ideértve műtéti költségeket is) térítése
  • 3. csomag: Baleset és betegség esetén műtéti költségek térítése
  • 4. csomag: Baleset esetén orvosi ellátási költségek (ideértve műtéti költségeket is) térítése, továbbá betegség esetén műtéti költségek térítése.

 

Kártérítési limit csomagonként 150.000 Ft vagy 300.000 Ft közül választható

Milyen szolgáltatást nyújt a Biztosító a PetRisk Kisállat Biztosítás keretében?

Baleset miatt szükségessé váló orvosi ellátás költségeinek térítése esetén, a Balesetből eredő ellátás kapcsán a biztosító megtéríti a szerződésben rögzített összeghatáron belül – a PETBF Biztosítási Feltételekben írt korlátozások és kizárások figyelembe vétele mellett –a biztosított kisállat állatorvosi kezelési költségeit.

Műtéti költségek térítése során, a biztosítási esemény bekövetkezése miatt szükségessé váló műtét elvégzése esetén a biztosító a szerződő fél által választott csomagnak megfelelően, a PETBF Biztosítási Feltételekben írt korlátozások és kizárások figyelembe vétele mellett, a meghatározott összeget fizeti a biztosító.

Van-e várakozási idő a biztosítás megkötésekor?

A kisállat betegsége esetén a szerződés létrejöttének időpontjától számított 60. nap után bekövetkező biztosítási eseményekre, a kisállat balesete esetén a szerződés létrejöttének időpontjától számított 15.nap után bekövetkező biztosítási eseményekre terjed ki (várakozási idő). A várakozási idő tartama alatt a biztosító a biztosítási kockázatot egyáltalán nem viseli.

A biztosítási szerződés megszűnik, a biztosítás tárgyát képező kisállat betölti 12. életévét.

Biztosításkötéssel kapcsolatos kérdéseivel, problémájával forduljon bizalommal a Központi Ügyfélszolgálati irodánk illetőleg telefonos ügyfélszolgálati munkatársainkhoz, akik készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Letölthető dokumentumok

Kárbejelentési dokumentumok