• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   

Hírek, aktualitások
Termékszintű iránymutatások (stratégiák) 2019.03.05

Tisztelt Partnereink!

Kihelyezésre kerültek az IPID menüpontban a biztosítási értékesítésről szóló, 2016/97/EU európai parlamenti és tanácsi irányelv 25. cikke alapján az értékesítés céljából kialakított biztosítási termékek biztosítási piacon történő forgalomba hozásához és értékesítéséhez szükséges termékszintű iránymutatások (stratégiák).

A termékszintű iránymutatások célja az értékesítési partnerek munkájának a támogatása, segítése. Röviden bemutatjuk a biztosítási termék jellemzőjét, milyen célpiacot kívánunk elérni, és célpiacon belül melyik a biztosító számára kedvező célcsoport. Ezzel a tájékoztatással az értékesítést segítve, a partnereink a termékeinket jobban el tudják helyezni a biztosítási piacon.

Használjátok, és további jó munkát kíván a WÁBERER!

Frissítésre került az intervenciós lista! 2019.01.28

Tisztelt Partnerek!

Frissítésre került az állományápolás keretében az Intervenciós lista (intervenciós_teljes_lista_excel). Szeretnénk a megújított teljes listával segíteni a feldolgozást. Nézzük meg mi változott! Minden termék bekerült a listába, mely hetente „göngyölten” kerül kihelyezésre az Állományápolás menüpont Intervenció lista alá. Innen az utolsó 4 hét (1 hónap) listáit lehet letölteni, de ha ennél régebbi listára lenne szükségetek, akkor ezt a Lista újra kérésével generálhatjátok! Bekerült a táblázatba a szerződések elvi kockázatviselés vége adat is.

A listában lévő szerződéseket addig látjátok, ameddig az intervenciós folyamatban benne vannak, vagyis, ha időközben díj érkezik, vagy kockázatviselés megszűnt és DNF miatt töröltük, akkor már ezeket nem látjátok. Értelemszerűen viszont a DNF-es szerződések átkerülnek a törlési listába. A gfb, casco listába, csak az intevenciós folyamatba bekerült szerződések vannak.  

Reméljük ezekkel a változtatásokkal eredményesebben tudjátok az intervenciós tevékenységet elvégezni!

További jó munkát kíván a WÁBERER!