• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   
Üdvözöljük a Wáberer Hungária Üzletkötői Portálján!
Amennyiben még nincs hozzáférése az oldalhoz, kérjük, hogy igényét a broker@wabererbiztosito.hu e-mail címen jelezze!
Állomány-, törlési-, intervenciós-, és jutaléklisták
Zöldkártya, Díjigazolás, Kötvény, Díjbekérő igénylése
Szerződésadatok lekérdezése
Otthon, GFB, Casco díjkalkulátorok

Listák

Wáberer Hungária Biztósító listák letöltése

Dokumentumok

Dokumentumok igénylése

Riport

Szerződésadatok listázása

Kalkulátorok

Online díjkalkulátor és kötés

 • Hírek, aktualitások

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   2018. június 01-én az értékesítés támogatás minden munkatársa kötelező tréningen vesz részt. A kollégák ezen a napon nem lesznek elérhetők, csak az ügyfélszolgálat lesz nyitva.
   A broker@wabererbiztosito.hu és az értékesítést támogató kollégáknak küldött e-mailek-re a hétfői napon tudunk választ adni! Kérjük ezt vegyétek figyelemebe és egyúttal köszönjük a megértést!
   WÁBERER Értékesítés támogatás csapata!

    

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   Tájékoztatunk Benneteket, hogy a PANORÁMA CSALÁDI OTTHONBIZTOSÍTÁS DÍJKALKULÁCIÓ ÉS KÖTÉS felülete frissítésre került, a működését WS alapokra helyeztük. Az oktatási mappából letölthető a termék oktatási anyagai is!

    

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/97 irányelve a biztosítás értékesítéséről jogszabályoknak megfelelése érdekében az IPID (Termékismeretető) tájékoztatók az IPID menüpontból letölthetők.

    

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   Tájékoztatni szeretnénk Benneteket az egyéni KGFB szerződések automata kötvényesítési folyamatának bevezetéséről, melyet szeptember hónapban élesítettünk az alábbi kötés okkal létrejött szerződések esetén;

   • Szerződés évfordulóra történő felmondása, Közös megegy. megszűnt szerz. újrakötése, Külföldről behozott, Mo-on először forgalomba hely. gjmű, Mo-on használtan vásárolt gépjármű, Mo-on új, 0 km-es gépjármű, Üzembentartó-váltás (új üzemben tartó bejegyzéssel).

   KGFB kötvényesítés végrehajtásához a tulajdon/üzembentartói jogviszonyt igazoló dokumentumot nem várjuk el. Ez a folyamat az egyéni KGFB szerződésekre vonatkozik. A flottaszerződéseknél a jelenlegi eljárás marad! Bővebb tájékoztató anyag minden partner részére kiküldésre kerül.

    

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   Portálunkon elérhető és köthető a módosított egyéni CASCO gépjárműbiztosításunk!
   Az alap fedezetek (elemi-, törés-, lopás károk, üvegtörés) mellett 6 választható (4 teljesen új) kiegészítő biztosítást kínálunk.
   2017. december 31-ig a Rendszám, forgalmi engedély pótlása, és a Hibás tankolás kárai ingyenesen köthetők, melyek választásával bővebb szolgáltatást vehetnek igénybe ügyfeleink!
   A változásokról készített anyagokat megtalálod az Oktatási menüpont Oktatási anyagok alatt.

    

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   Tájékoztatunk egy változásról a ZÖLDKÁRTYA letöltésével kapcsolatban!

    

   A TG2 (3,5t össztömeg feletti, 12t össztömegig kategória) esetében, csak akkor lehet letölteni zöldkártyát, ha az üzemeltetés jellege nemzetközi, kivéve, ha a szerzodés 2014.02.01 előtti kockázatviselési kezdetű!

    

  • Tisztelt Felhasználók!

    

   Új OKTATÁSI menüpontot hoztunk létre, mely alatt folyamatosan feltöltésre kerülnek az oktatási anyagaink és tesztjeink.
   Elsőként az Online flottaszaporítót ismerheted meg és a sikeres teszt kitöltése után használhatod.
   Letöltheted az oktatási anyagot, mely segítségével megtanulhatod a felület használatát. Ezt követően 10 kérdésből álló tesztsort kell kitöltened, ha ez sikeres, akkor jogosultságod lesz az Online flottaszaporító használatára.
   Ezzel az alkalmazással gyorsabb és egyszerűbb lesz elvégezned a flottaszaporítást!

    

   A kalkulátorok menüpont alatt azonban, továbbra is a letölthető a flottaszaporító Excel táblázatunk, mely ezután is használható.