• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   

Hírek, aktualitások
FBAMSZ XV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás 2018.09.22

Tisztelt Partnerek!

A WÁBERER Hungária Biztosító Zrt. mint rendszeres kiállító vár Benneteket ebben az évben is a FBAMSZ XV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállításon Siófokon. Eddig a kamion sofőrök munkáját ismerhettétek meg, majd a festés szakmában szerezhettetek gyakorlatot szimulátorok segítségével!

Idén olyan szakmát mutatunk be, ami kapcsolatban van a szállítmányozással, de a biztosítás területét is érinti. 

Standunkon lehetőségetek lesz kipróbálni egy FL-Trainer targonca szimulátort. Az FL-TRAINER egy három emelőoszloppal rendelkező elektromos targonca szimulátor. A felhasználó egy igazi targonca kabinjába kerül és - ami  valódi vezérlőkarokkal és üléssel van felszerelve - lép interakcióba a szimulációval. A műveletek egyszerre két képernyőn jelennek meg. Egyiken az előtte-, másikon a mögötte lévő tér látható.

A vezetőfülke üléssel, emelőrudakkal, pedálokkal, és kormánykerékkel, egy valódi targonca valósághű másolata.

Minden kedves vendégünk, kipróbálhatja, hogy miként lehet egy kamion rakterét szabályosan árúval feltölteni! Azok közül, akik próbát tettek 5 db ajándék (Matchbox méretű) kamiont osztunk szét.

Várunk Benneteket! WÁBERER standon Siófokon!

2018.09.21-én az értékesítés nem lesz elérhető! 2018.09.18

Tisztelt Partnerek!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2018. szeptember 21-én 10 órától az alkusztámogatóink nem lesznek elérhetők. A Biztosító összes munkatársa szakmai képzésen vesz részt, ezért csak az személyes és telefonos ügyfélszolgálat lesz elérhető.  Arra kérünk Benneteket, hogy a fontos és folyamatban lévő ügyeket próbáljátok meg legkésőbb csütörtök 16.30-ig elintézni.  Értékesítést támogató kollégák telefonon sem lesznek mindig elérhetők A pénteken írt kérések feldolgozása hétfői napon fog megtörténni.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

További jó munkát kíván a WÁBERER!

MABIASZ főzőverseny és sportnap 2018.09.17

Tisztelt Partnerek!

Köszönjük szépen, hogy a pénteki MABIASZ által szervezett Főzőverseny és sportnapon meglátogattatok minket és megkóstoltátok a csaptunk által készített ételünket. A hagyományos „nagymama” fánkok és a túrófánkoknak is nagy keletjük volt, hiszen elfogytak. A 15 versenyző csapat közül a zsűri teljesítményünket különdíjjal jutalmazta.  Nekünk igazából a legfontosabb „díj” az volt, hogy jöttetek, ettetek és dicsértetek minket. Reméljük jól éreztétek magatokat, és ha jövőre is lesz ilyen rendezvény, akkor ígérjük, hogy megint valami különlegességgel készülünk!

További jó munkát kíván a WÁBERER!