Bankszámlaszámunk: 10918001-00000068-64440037     IBAN: HU05 1091 8001 0000 0068 6444 0037     SWIFT: BACXHUHB

Időpontfoglalás személyes ügyfélszolgálatra

 

 

Foglaljon időpontot online rendszerünkben, amely előre tervezhető, várakozásmentes és ez által kényelmes ügyintézést biztosít. A sikeres foglalásról visszaigazoló e-mailt fog kapni. Amennyiben nem kapta meg az e-mailt, a foglalása nem volt sikeres, kérjük, próbálja meg újra.

Mielőtt a foglalást elindítaná, kérjük, szíveskedjék elolvasni az online időpontfoglalással összefüggésben a Biztosító által végzett adatkezelésére vonatkozó tájékoztatót, amely itt elérhető.

 

A csillaggal(*) jelölt mezőket kötelező kitölteni
Dátum kiválasztása
Dátum: *
 

Dátum kiválasztása

Időpont foglalást csak az itt fesorolt dátumokra tudunk fogadni.
Abban az esetben, ha a kiválasztható dátumok egyikére sem tudunk időpontot kiadni, akkor kérjük látogasson vissza később.

Név megadása

Időpont foglalása csak név megadásával lehetséges.

E-mail cím megadása

Időpont foglalása csak e-mail cím megadásával lehetséges. A foglalása visszaigazolását a megadott címre küldi meg a rendszer. Amennyiben az időpont foglalással valamilyen probléma merül fel, akkor munkatársaink a megadott e-mail címen keresztül veszik fel Önnel a kapcsolatot.

Telefonszám megadása

A telefonos elérhetőségének megadása esetén munkatársaink a megadott e-mail cím mellett vagy helyett telefonon veszik Önnel a kapcsolatot, amennyiben az időpont foglalással valamilyen probléma merül fel.

Megjegyzés

A gyorsabb ügyintézés érdekében szíveskedjék megjelölni azt az ügyet a szerződés azonosító számának vagy kárszámának megadásával, amiben segítséget vár, vagy írja meg nekünk kérdését vagy kérését. Amennyiben megjelöli az ügy tárgyát, illetőleg megírja a kérdését vagy kérését, munkatársaink a megadott-e-mail címen vagy telefonon tájékoztatják Önt az ügy kivizsgálásáról és eredményéről, kérdése megválaszolásról vagy kérése teljesítéséről, ha erre a személyes ügyintézés lefoglalt időpontja előtt lehetőség nyílik.