Bankszámlaszámunk: 10918001-00000068-64440037     IBAN: HU05 1091 8001 0000 0068 6444 0037     SWIFT: BACXHUHB

Hírek, aktualitások

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Európai Unió második pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló irányelvének (PSD2) megfelelve a Díjneten történő bankkártyás fizetések során hamarosan bevezetésre kerül a kétszintű (SCA) ügyfélazonosítás a Díjnet felhasználói számára. A Díjneten kezdeményezett bankkártyás fizetési tranzakció során a megszokottól eltérő felülettel fognak találkozni az ügyfelek, tekintettel arra, hogy az előzőekben említett szabályozásnak megfelelő bankkártyás fizetési szolgáltatást a jövőben az OTP Mobil Kft. (SimplePay) pénzforgalmi szolgáltató biztosítja a Díjnet Zrt. számára. A többi fizetési lehetőséget a fenti változás nem érinti. Változással kapcsolatban az alábbi linken elérhető tájékoztatást nyújtja partnerünk a Díjnet Zrt;

https://www.dijnet.hu/docs/hu/erosugyfelhitelesites.pdf

Üdvözlettel,

Díjnet Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a PSD2-es törvényi szabályozásnak való megfelelés és a modernebb felhasználói felület kialakítása érdekében a Magyar Posta Zrt. megújította az iCsekk mobilfizetési applikációt. Az új applikáció 2020. február 20-án 11 órától érhető el a Google Play és App Store áruházakban.
A megújult applikáció bevezetéséről és az applikáció használatához szükséges teendőkről a Díjnet Zrt. minden érintett, a Díjnetből iCsekken fizető ügyfelét e-mailben tájékoztatta, valamint a Díjnet fiókba belépve a weboldalunkon is elhelyezésre került egy banner, melyre kattintva további tájékoztató érhető el: https://www.dijnet.hu/icsekk_atallas.html. Az alkalmazás megújulásáról és teendőkről további tájékoztatás olvasható a https://www.icsekk.hu weboldalon is.
Az iCsekk alkalmazásba belépve tájékoztató pop-up is elhelyezésre került a megújítással kapcsolatos teendőkről.

Üdvözlettel,

Díjnet Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

A Wáberer Hungária Biztosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság bővítette ügyfelei számára a díjfizetési lehetőségeket. Az iCsekkel* alkalmazás használatával elkerülheti a sorban állást, így a számláit egyszerűen és kényelmesen fizetheti ki. Csak egy Android, vagy iOS rendszerű okostelefonra és a mellékelt számlalevelén található QR kódra van szüksége. Telepítse fel az ingyenes alkalmazást a készülékére, melyet a Google Play, vagy App Store áruházakból letölthet.
Telepítést követően végezze el a telepítési utasításokat. A "Számlakód beolvasás" menüpontban telefonja segítségével fényképezés módban olvassa be a számlalevelén található QR kódot! Ellenőrizze a fizetendő számlalevél adatait, és ha mindent rendben talált, a bankkártyája adatainak megadását követően a "Fizet" gomb megnyomásával - bankkártyája segítségével – kiegyenlítheti a számláját. Választásától függően a bankkártyája adatait az alkalmazásban eltárolhatja, így a későbbi számlafizetések során az eltárolt kártyaadatokkal indíthatja a fizetést.
A végrehajtott fizetési tranzakció eredményéről a telefon képernyőjén visszaigazolás érkezik. („Sikeres fizetés”, illetve „Sikertelen fizetés” megjegyzéssel.)
Reméljük, hogy az alkalmazással – amennyiben igénybe veszi – elégedett lesz.

* iCsekk fizetési megoldást a Díjnet Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109. Cg száma: 01-10-045817) működteti.
Bővebb információt iCsekk mobil fizetésről itt talál: http://icsekk.hu,
iCsekk általános szerződés feltételei: http://icsekk.hu/files/aszf_20180424.pdf

Üdvözlettel,

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

A XVI. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás keretében a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítókat díjazták. Öt kategóriában, 8 biztosító vehette át az elismeréseket. Mi a gépjármű kategória szakmai díj 3. helyéért járó elismerését kaptuk meg! Hosszú évek munkájának eredménye most érett be azzal, hogy az alkuszok szavazataikkal Bennünket támogattak. Ebben a díjban minden terület minden munkatársának a munkája is Benne van!
KÖSZÖNJÜK!
Ezen a napon átvehettük még a tavalyi év legjobb kiállítójának járó elismerést is!

Tisztelt Ügyfelünk!

Elindult a digitális kárbejelentő applikáció! Az autósok mobiltelefonjukon is intézhetik már a baleset utáni adminisztratív teendőket! Elindult ugyanis a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) új, digitális kárbejelentője, amely a hagyományos, „kék-sárga” nyomtatvánnyal egyenértékű, ám gyorsabb és egyszerűbb ügyintézést tesz lehetővé. Az egész kárrendezési folyamat digitalizációjának is lökés adhat az E-kárbejelentő, amely a MABISZ és az érintett 13 tagbiztosító teljes összefogásával valósulhatott meg. Balesetet követően mindkét félnek jelentkeznie kell a saját biztosítójánál. Erre a károkozónak 5 nap áll rendelkezésre, a károsultnak pedig 30 napja van arra, hogy a károkozó biztosítójánál a saját kárigényét bejelentse. Az alkalmazás használata ezt a kötelezettséget is leegyszerűsíti, hiszen az adatok kitöltése után, ha minden érintett fél aláírta a bejelentőt, egy gombnyomással el tudják azt küldeni a helyszínről. A bejelentés során a rendszer e-mailben is küld egy értesítést minden érintettnek, mellékelve a kitöltött pdf formátumú kárbejelentőt. Ezt követően a biztosító belső folyamatainak megfelelően felveszi a kapcsolatot a bejelentőkkel.

Az alkalmazás letölthető a https://ekar.hu oldalon, androidos és iphone-os telefonokra is.

Az alkalmazást bemutató videó itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=oIArNIdlMQU

Tisztelettel:

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Biztosító, mint adatkezelő kötelezettséget vállal az Alaptörvény VI. cikkében biztosított információs önrendelkezési alapjog érvényesülése céljából,

hogy az adatkezelési tevékenységei során követett eljárása megfelel a személyes adatok védelmével kapcsolatos mindenkor hatályos jogszabályok; de különösen

  • a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (Bit.),
  • az Európai Parlament és Tanács 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (Általános Adatvédelmi Rendelet), és
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

előírásainak.

Részletes és bővebb tájékoztatás elérhető: link honlapon ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZATÓ dokumentumában.

Tisztelettel:

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.