Bankszámlaszámunk: 10918001-00000068-64440037     IBAN: HU05 1091 8001 0000 0068 6444 0037     SWIFT: BACXHUHB

Hírek, aktualitások

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Önök előtt is ismert, hogy az európai szanálási hatóság végelszámolást indított a magyar Sberbank anyavállalatánál, az osztrák Sberbank Europe AG-nál, mely kedvezőtlenül érinti a Sberbank Magyarország Zrt-t is. A Sberbank Magyarország Zrt.től, a bank likviditási és tőkehelyzete miatt az MNB visszavonta a hazai hitelintézet tevékenységi engedélyét és elrendelte annak végelszámolását.
Az előbbiek miatt Társaságunknak nem áll módjában Sberbank Magyarország Zrt-nél vezetett bankszámlaszámára utalást indítani, ezért amennyiben Társaságunktól bármilyen okból forint utalást várt, legyen szíves megadni elérhetőségeink valamelyikén az új bankszámlaszámát, melyre kötelezettségünket teljesíteni tudjuk.

Üdvözlettel,

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Külügyminisztérium Konzuli Szolgálata 2022. február 24-étől Ukrajna teljes területét a kialakult háborús helyzet miatt az utazásra nem javasolt biztonsági kategóriába sorolta.
A szerződési feltételeink alább idézett rendelkezése értelmében a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. utasbiztosításainak területi hatálya 2022. február 24-i vagy későbbi beutazás esetén nem terjed ki Ukrajna területére.
„A kockázatviselés nem terjed ki olyan térségekre, amelyek a kockázatviselés első napján, vagy a biztosított által az adott területre való beutazás napján a Külgazdasági és Külügyminisztérium által meghatározott utazásra nem javasolt utazási térségek között szerepelnek.”

Üdvözlettel,

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Európai Unió második pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló irányelvének (PSD2) megfelelve a Díjneten történő bankkártyás fizetések során hamarosan bevezetésre kerül a kétszintű (SCA) ügyfélazonosítás a Díjnet felhasználói számára. A Díjneten kezdeményezett bankkártyás fizetési tranzakció során a megszokottól eltérő felülettel fognak találkozni az ügyfelek, tekintettel arra, hogy az előzőekben említett szabályozásnak megfelelő bankkártyás fizetési szolgáltatást a jövőben az OTP Mobil Kft. (SimplePay) pénzforgalmi szolgáltató biztosítja a Díjnet Zrt. számára. A többi fizetési lehetőséget a fenti változás nem érinti. Változással kapcsolatban az alábbi linken elérhető tájékoztatást nyújtja partnerünk a Díjnet Zrt;

https://www.dijnet.hu/docs/hu/erosugyfelhitelesites.pdf

Üdvözlettel,

Díjnet Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a PSD2-es törvényi szabályozásnak való megfelelés és a modernebb felhasználói felület kialakítása érdekében a Magyar Posta Zrt. megújította az iCsekk mobilfizetési applikációt. Az új applikáció 2020. február 20-án 11 órától érhető el a Google Play és App Store áruházakban.
A megújult applikáció bevezetéséről és az applikáció használatához szükséges teendőkről a Díjnet Zrt. minden érintett, a Díjnetből iCsekken fizető ügyfelét e-mailben tájékoztatta, valamint a Díjnet fiókba belépve a weboldalunkon is elhelyezésre került egy banner, melyre kattintva további tájékoztató érhető el: https://www.dijnet.hu/icsekk_atallas.html. Az alkalmazás megújulásáról és teendőkről további tájékoztatás olvasható a https://www.icsekk.hu weboldalon is.
Az iCsekk alkalmazásba belépve tájékoztató pop-up is elhelyezésre került a megújítással kapcsolatos teendőkről.

Üdvözlettel,

Díjnet Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

A Wáberer Hungária Biztosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság bővítette ügyfelei számára a díjfizetési lehetőségeket. Az iCsekkel* alkalmazás használatával elkerülheti a sorban állást, így a számláit egyszerűen és kényelmesen fizetheti ki. Csak egy Android, vagy iOS rendszerű okostelefonra és a mellékelt számlalevelén található QR kódra van szüksége. Telepítse fel az ingyenes alkalmazást a készülékére, melyet a Google Play, vagy App Store áruházakból letölthet.
Telepítést követően végezze el a telepítési utasításokat. A "Számlakód beolvasás" menüpontban telefonja segítségével fényképezés módban olvassa be a számlalevelén található QR kódot! Ellenőrizze a fizetendő számlalevél adatait, és ha mindent rendben talált, a bankkártyája adatainak megadását követően a "Fizet" gomb megnyomásával - bankkártyája segítségével – kiegyenlítheti a számláját. Választásától függően a bankkártyája adatait az alkalmazásban eltárolhatja, így a későbbi számlafizetések során az eltárolt kártyaadatokkal indíthatja a fizetést.
A végrehajtott fizetési tranzakció eredményéről a telefon képernyőjén visszaigazolás érkezik. („Sikeres fizetés”, illetve „Sikertelen fizetés” megjegyzéssel.)
Reméljük, hogy az alkalmazással – amennyiben igénybe veszi – elégedett lesz.

* iCsekk fizetési megoldást a Díjnet Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109. Cg száma: 01-10-045817) működteti.
Bővebb információt iCsekk mobil fizetésről itt talál: http://icsekk.hu,
iCsekk általános szerződés feltételei: http://icsekk.hu/files/aszf_20180424.pdf

Üdvözlettel,

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

A XVI. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás keretében a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítókat díjazták. Öt kategóriában, 8 biztosító vehette át az elismeréseket. Mi a gépjármű kategória szakmai díj 3. helyéért járó elismerését kaptuk meg! Hosszú évek munkájának eredménye most érett be azzal, hogy az alkuszok szavazataikkal Bennünket támogattak. Ebben a díjban minden terület minden munkatársának a munkája is Benne van!
KÖSZÖNJÜK!
Ezen a napon átvehettük még a tavalyi év legjobb kiállítójának járó elismerést is!

Tisztelt Ügyfelünk!

Elindult a digitális kárbejelentő applikáció! Az autósok mobiltelefonjukon is intézhetik már a baleset utáni adminisztratív teendőket! Elindult ugyanis a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) új, digitális kárbejelentője, amely a hagyományos, „kék-sárga” nyomtatvánnyal egyenértékű, ám gyorsabb és egyszerűbb ügyintézést tesz lehetővé. Az egész kárrendezési folyamat digitalizációjának is lökés adhat az E-kárbejelentő, amely a MABISZ és az érintett 13 tagbiztosító teljes összefogásával valósulhatott meg. Balesetet követően mindkét félnek jelentkeznie kell a saját biztosítójánál. Erre a károkozónak 5 nap áll rendelkezésre, a károsultnak pedig 30 napja van arra, hogy a károkozó biztosítójánál a saját kárigényét bejelentse. Az alkalmazás használata ezt a kötelezettséget is leegyszerűsíti, hiszen az adatok kitöltése után, ha minden érintett fél aláírta a bejelentőt, egy gombnyomással el tudják azt küldeni a helyszínről. A bejelentés során a rendszer e-mailben is küld egy értesítést minden érintettnek, mellékelve a kitöltött pdf formátumú kárbejelentőt. Ezt követően a biztosító belső folyamatainak megfelelően felveszi a kapcsolatot a bejelentőkkel.

Az alkalmazás letölthető a https://ekar.hu oldalon, androidos és iphone-os telefonokra is.

Az alkalmazást bemutató videó itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=oIArNIdlMQU

Tisztelettel:

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Biztosító, mint adatkezelő kötelezettséget vállal az Alaptörvény VI. cikkében biztosított információs önrendelkezési alapjog érvényesülése céljából,

hogy az adatkezelési tevékenységei során követett eljárása megfelel a személyes adatok védelmével kapcsolatos mindenkor hatályos jogszabályok; de különösen

  • a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (Bit.),
  • az Európai Parlament és Tanács 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (Általános Adatvédelmi Rendelet), és
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

előírásainak.

Részletes és bővebb tájékoztatás elérhető: link honlapon ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZATÓ dokumentumában.

Tisztelettel:

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.